Ableton live 7 problem z nakładającym się dźwiękiem.

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
MrExplosion

Re: Ableton live 7 problem z nakładającym się dźwiękiem.

Post autor: MrExplosion » piątek 04 paź 2013, 15:59

Na tym filmiku nie widać automatyki, bo masz pozwijane ścieżki i nie otwierasz po kolei wszystkich menu. Wiesz co to jest automatyka i gdzie to jest w Abletonie? Jeśli tak to sprawdź po prostu na problematycznej ścieżce czy któryś z parametrów syntezatora nie ma zapisanej automatyki.

etekom

Post autor: etekom » piątek 04 paź 2013, 16:42

...Na tym filmiku nie widać automatyki, bo masz pozwijane ścieżki i nie otwierasz po kolei wszystkich menu. Wiesz co to jest automatyka i gdzie to jest w Abletonie? Jeśli tak to sprawdź po prostu na problematycznej ścieżce czy któryś z parametrów syntezatora nie ma zapisanej automatyki....

nie wiem za jakiego debila mnie masz no ale ;) nie ma zadnej automatyki, puste sciezki. tak jak widac tak jest. poprostu dzwiek sie zawiesza i wybrzmiewa wtedy kiedy nie powinien.

nie mam juz pomyslow o co moze chodzic, dzis zainstaluje to na innym kompie i zobacze czy bedzie to samo.

pozdrawiam

MrExplosion

Post autor: MrExplosion » piątek 04 paź 2013, 17:01

Ale na tym filmiku właśnie nic nie widać jeśli chodzi o automatykę. Żeby było coś widać musisz rozszerzyć ścieżkę (strzałka przy nazwie ścieżki) a potem rozwinąć te dwa menu pod nazwą i zobaczyć czy przy którejś pozycji w menu nie ma czerwonego kwadratu. Jeśli już to zrobiłeś to innych pomysłów nie mam.

ODPOWIEDZ