Centralny element domowego studia
Re: Centralny element domowego studia
[addsig]
Drugiego pytania kompletnie nie rozumiem. Instrumentów mam wiele, nie podepnę ich wszystkich na raz na pewno, i nawet nie zamierzam. O to na co mnie stać się kolego nie martw. Nie podałem limitu cenowego, gdyż jestem skłonny rozważyć różne opcje cenowe.
Widzsiz, a ja nie rozumiem dlaczego Ty nie rozumiesz. Najpierw piszesz:
"Posiadam kilka syntezatorów sprzętowych, automatów perkusyjnych i jakiś groovebox."
"Czy kupić wielokanałowy interface? Wtedy wszystko mam wpięte bezpośrednio do interface'u i komputera [...]"
Czyli jasno i wyraznie: chcesz podpiac wszystkie instrumenty do wielokanalowego interfejsu. Jak sie pytam ile tego masz i czy mozesz sobie pozwolic na tak drogie rozwiazanie to zamiast mi rzeczowo odpowiedziec piszesz:
"Instrumentów mam wiele, nie podepnę ich wszystkich na raz na pewno, i nawet nie zamierzam."
Przeciez przeczysz sam sobie. Co w koncu chcesz miec?
[addsig]
MEGafon
...
Drugiego pytania kompletnie nie rozumiem. Instrumentów mam wiele, nie podepnę ich wszystkich na raz na pewno, i nawet nie zamierzam. O to na co mnie stać się kolego nie martw. Nie podałem limitu cenowego, gdyż jestem skłonny rozważyć różne opcje cenowe.
Widzsiz, a ja nie rozumiem dlaczego Ty nie rozumiesz. Najpierw piszesz:
"Posiadam kilka syntezatorów sprzętowych, automatów perkusyjnych i jakiś groovebox."
"Czy kupić wielokanałowy interface? Wtedy wszystko mam wpięte bezpośrednio do interface'u i komputera [...]"
Czyli jasno i wyraznie: chcesz podpiac wszystkie instrumenty do wielokanalowego interfejsu. Jak sie pytam ile tego masz i czy mozesz sobie pozwolic na tak drogie rozwiazanie to zamiast mi rzeczowo odpowiedziec piszesz:
"Instrumentów mam wiele, nie podepnę ich wszystkich na raz na pewno, i nawet nie zamierzam."
Przeciez przeczysz sam sobie. Co w koncu chcesz miec?
...
MEGafon, jeżeli masz tylko podjudzać do kłutni, to się lepiej nie wypowiadaj. Określiłem cel i wymagania, a Ty w pierwszym poście wyskakujesz z pytaniem czy mnie na coś stać, czy nie. Gratów mam wiele i wszystkich na raz nie uzywam, ale chcę mieć te które stanowią baze set-up'u zawsze pod ręką. Jak już napisałem, kupiłem UFX1604, więc Twoje rady są już (dla mnie) nie potrzebne. Właśnie mi przypomniałeś dlaczego nie udzielałem się na tym forum przez te lata...
Blaviken, nie mogę Ci obiecać, kiedy będę w stanie zrobić testy i odpowiedzieć na wszystkie Twoje pytania. Ostatnio jestem zawalony robotą i mam mało czasu na przyjemności.... Dzisiaj udało mi się podpiąć mikser do MacBook'a Pro i zarejestrować 8 śladów (4 stereo). Mikser nie wymagał sterowników, wszytsko działa idealnie. Nie sprawdzałem go jeszcze na stacjonarnym PC.
Pozdrawiam.
MEGafon, jeżeli masz tylko podjudzać do kłutni, to się lepiej nie wypowiadaj. Określiłem cel i wymagania, a Ty w pierwszym poście wyskakujesz z pytaniem czy mnie na coś stać, czy nie.
Co Ty bredzisz o klotni?? I nic nie okresliles tylko namieszales. Na postawiony zarzut zaprzeczenia samemu sobie oczywiscie sprytnie nie powiedziales ani slowa. Najwidoczniej sam chcesz tylko wkurzac. A czlowiek chcial pomoc...
[addsig]
MEGafon
Co Ty bredzisz o klotni?? I nic nie okresliles tylko namieszales. Na postawiony zarzut zaprzeczenia samemu sobie oczywiscie sprytnie nie powiedziales ani slowa. Najwidoczniej sam chcesz tylko wkurzac. A czlowiek chcial pomoc......
Ok, przepraszam jeśli moje posty były niejasne.
W czym chciałeś pomóc? Bo nie zauważyłem. Czytasz w ogóle co jest napisane powyżej w tym poście?
Fant kupił już dawno sprzęt i dyskusja zeszła na zupełnie inny tor a Ty wracasz do swojego wydumanego posta niemalże sprzed miesiąca. Wyluzuj się i przestań pisać że ktoś bredzi bo sam nie zadałeś sobie trudu aby doczytać jak potoczyły się sprawy... Grzeczniej trochę.
...Co Ty bredzisz o klotni?? I nic nie okresliles tylko namieszales. Na postawiony zarzut zaprzeczenia samemu sobie oczywiscie sprytnie nie powiedziales ani slowa. Najwidoczniej sam chcesz tylko wkurzac. A czlowiek chcial pomoc......
W czym chciałeś pomóc? Bo nie zauważyłem. Czytasz w ogóle co jest napisane powyżej w tym poście?
Fant kupił już dawno sprzęt i dyskusja zeszła na zupełnie inny tor a Ty wracasz do swojego wydumanego posta niemalże sprzed miesiąca. Wyluzuj się i przestań pisać że ktoś bredzi bo sam nie zadałeś sobie trudu aby doczytać jak potoczyły się sprawy... Grzeczniej trochę....
Uuuuu, teraz to się zacznie ;)
Dzisiaj udało mi się podpiąć mikser do stacjonarnego PC. Instalacja sterowników przeszła bezboleśnie, tak samo jak na Mac'u nagrałem 8 śladów. Obsługa jest jak narazie bez problemowa, ale przydałaby się pełna instrucja na która Behringer wciąż karze nam czekać. Postaram się podawać więcej informacji w miare dostępnego wolnego czasu....
Pozdrawiam.
[addsig]