Chodzi o nagrywanie audio do filmów na Youtuba. Oczywiście mam na myśli mokrofon na USB. Zastanawiałem się nad MXL 990, M-Avid Vocal Studio i w szególności nad Samsonem c01u. Wolałbym nie przekroczyć 300 zł, ale jeśli będzie warto to dorzuce jeszcze te kilka dyszek
Mikrofon pojemnościowy do ok. 300 zł?
Mikrofon pojemnościowy do ok. 300 zł?
Re: Mikrofon pojemnościowy do ok. 300 zł?
...
Chodzi o nagrywanie audio do filmów na Youtuba. Oczywiście mam na myśli mokrofon na USB. Zastanawiałem się nad MXL 990, M-Avid Vocal Studio i w szególności nad Samsonem c01u. Wolałbym nie przekroczyć 300 zł, ale jeśli będzie warto to dorzuce jeszcze te kilka dyszek ...
Żaden - nienawidze szumów.
Jak by mi budżet na samochód pozwalał jedynie na zakup malucha z działającym 1-biegiem - wstecznym, wybrałbym rower.
...
...
Chodzi o nagrywanie audio do filmów na Youtuba. Oczywiście mam na myśli mokrofon na USB. Zastanawiałem się nad MXL 990, M-Avid Vocal Studio i w szególności nad Samsonem c01u. Wolałbym nie przekroczyć 300 zł, ale jeśli będzie warto to dorzuce jeszcze te kilka dyszek ...
Żaden - nienawidze szumów.
Jak by mi budżet na samochód pozwalał jedynie na zakup malucha z działającym 1-biegiem - wstecznym, wybrałbym rower....
Jeśli nie masz nic do polecenia to po co piszesz. Dużo nie pomogłeś
Ja kiedyś kupiłem t-bone sc300 za 100. Powinien wystarczyć.
Popieram poprzedniego kolegę - kup używany rower
Sry, nie doczytałem posta. Ten Sc300 jest xlr a nie usb.
smirnoff rozwaliłeś temat o mikrofonie (wyleciał więc tam nie napisze)
MISTRZ !!!!
odpowiedź kolegi:
"Nie żeby co, ale tak nie do końca rozumiem co masz na myśli. Możesz dokładniej napisać ?"
kojarzyć za przeproszeniem to troszkę trzeba...
wracajac do tematu - bierz cokolwiek byle nie mxl bo mają przewalona górę - i tak każdy z nich to badziewie z interfejsem bardzo słabej jakości