Ametria - konkurs
Re: Ametria - konkurs
...Dlaczego zaraz "z niczego"? To jest jakiś materiał. To nie jest "nic". Nie żebym lubił ciężkie granie...co to to nie, ale z drugiej strony to wielka odwaga udostepnić tak surowy materiał do obróbki ( i krytyki) przez innych.A swoja drogą: kto z Was odważyłby sie na coś takiego ze swoim materiałem?...
Spiker, masz rację, użyłem zbyt dosadnego sformuowania. Chodziło mi o potraktowanie tego jako swojego rodzaju wyzwania, stąd chcąc podkreślić niniejszy fakt użyłem dwóch skrajnych określeń. Poprawiam się:
"Zrobić majstersztyk z surowego materiału":)
Spiker, masz rację, użyłem zbyt dosadnego sformuowania. Chodziło mi o potraktowanie tego jako swojego rodzaju wyzwania, stąd chcąc podkreślić niniejszy fakt użyłem dwóch skrajnych określeń. Poprawiam się:
"Zrobić majstersztyk z surowego materiału":)
...Odwalili naprawdę kupę...
Przesłuchałem kilka ich utworów i faktycznie to jest kupa

gadu-gadu 4021735
......Odwalili naprawdę kupę...
...
Hardi, krytykujesz, krytykujesz, a pochwal się swoimi "osiągnięciami"
:lol::lol:

Hardi, krytykujesz, krytykujesz, a pochwal się swoimi "osiągnięciami"

...Dlaczego zaraz "z niczego"? To jest jakiś materiał. To nie jest "nic". Nie żebym lubił ciężkie granie...co to to nie, ale z drugiej strony to wielka odwaga udostepnić tak surowy materiał do obróbki ( i krytyki) przez innych.A swoja drogą: kto z Was odważyłby sie na coś takiego ze swoim materiałem?...
Jaka odwaga , jaki surowy , kolego nie wiesz co mowisz, Te wokale sa obrobione, tylko tak nie umiejetnie ze ktos kto to robił poprostu to zepsuł , wiec jak to mowi moj kolega . z G...na bata nie ukrecisz, a to jest typowy przypadek gdzie to przysłowie mozna zastosowac, , bardzo prosze sciezki nie obrobione , suche itd . ale nie zepsute ,
Jaka odwaga , jaki surowy , kolego nie wiesz co mowisz, Te wokale sa obrobione, tylko tak nie umiejetnie ze ktos kto to robił poprostu to zepsuł , wiec jak to mowi moj kolega . z G...na bata nie ukrecisz, a to jest typowy przypadek gdzie to przysłowie mozna zastosowac, , bardzo prosze sciezki nie obrobione , suche itd . ale nie zepsute ,
...Ciekawe ze graja do metronomu a tempo sie zmienia chyba ze metronom sie rozchwial(moze to zamierzone , albo moj seqencer zrobil zle mape tempa). Jak u Was to wyglada. Aha dlaczego te trzy sciezki nie maja wspolnego poczatku z wczesniejszymi, to jakies utrudnienie czy jak zwykle pomylka??
nie wiem w czym problem bo ja zsynchronizowałem wszystko do pierwszego uderzenia i tak dopasowałem tempo że siatka wypada równiutko na uderzenia (choć olałem track z metronomem
Właściwe tempo i wszystko gra ... a perkusja jedzie RÓWNIUTKO ... naprawdę - życzyłbym sobie grać z takim bębniarzem !
nie wiem w czym problem bo ja zsynchronizowałem wszystko do pierwszego uderzenia i tak dopasowałem tempo że siatka wypada równiutko na uderzenia (choć olałem track z metronomem

Właściwe tempo i wszystko gra ... a perkusja jedzie RÓWNIUTKO ... naprawdę - życzyłbym sobie grać z takim bębniarzem !
Warszawa - 'home' studio
......Ciekawe ze graja do metronomu a tempo sie zmienia chyba ze metronom sie rozchwial(moze to zamierzone , albo moj seqencer zrobil zle mape tempa). Jak u Was to wyglada. Aha dlaczego te trzy sciezki nie maja wspolnego poczatku z wczesniejszymi, to jakies utrudnienie czy jak zwykle pomylka??
...
Piotr Pniak gra jak metronom:). Słyszałem jak grał podczas jednej z sesji nagraniowej.
Co do Ciebie Hardi - to jakoś nie widzę linku do Twoich prac, byśmy mogli je wszyscy ocenić:))

...
Piotr Pniak gra jak metronom:). Słyszałem jak grał podczas jednej z sesji nagraniowej.
Co do Ciebie Hardi - to jakoś nie widzę linku do Twoich prac, byśmy mogli je wszyscy ocenić:))
Jaka odwaga , jaki surowy , kolego nie wiesz co mowisz
=================================
Bardzo przepraszam. Mogę się mylić, mogę nawet mówić nieprawdę, ale na pewno WIEM CO MÓWIĘ . Ilość sprawnych szarcyh komórek w moim mózgu nie odbiega od średniej.
Pozdrowienia
=================================
Bardzo przepraszam. Mogę się mylić, mogę nawet mówić nieprawdę, ale na pewno WIEM CO MÓWIĘ . Ilość sprawnych szarcyh komórek w moim mózgu nie odbiega od średniej.
Pozdrowienia
przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...
Co do Ciebie Hardi - to jakoś nie widzę linku do Twoich prac, byśmy mogli je wszyscy ocenić:))...
Hardi, nie daj sie prosic

hubi
... Dostaliście do obróbki kawałek i nie kręcić tu nosem, tylko zrobić z tego cudo...
Sądząc z ilości (jakości również) przysłanych już prac, są jednak tacy, którym nie trzeba tego tłumaczyć.
[addsig]
Sądząc z ilości (jakości również) przysłanych już prac, są jednak tacy, którym nie trzeba tego tłumaczyć.
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS
- stereophonic
- Kontakt:
przypatrując sie tej rozmowie postanowiłem posłuchać co tez to jest za wytwór ""AMETRIA "" i stwierdzam . abstrahując od kompozycji bo to jest rzecz gustu , to jakość plików jest fatalna , wokal - woła o pomstę do nieba , no chyba ze takie było założenie ....... aby tak spieprzyć te wokale by były na swój sposób oryginalne , no i są ...... , chociaż moim zdaniem to skutek uboczny i prawdopodobnie jest to wina osoby która to edytowała , tak na marginesie , ja także nie słyszałem gorszej jakości wokali
Pozdrawiam Stereophonic