Gdzie kupić wytłoczki?
Gdzie kupić wytłoczki?
witam
robimy nowa kanciape do grania i chcemy pozbyc sie echa paskudnego.Gdzie mozna dostac wytłoczki po jajkach bo to niby dziala a na kanciape wystarczy.u nas w Zielonej Górze nikt nie wie gdzie mozna to dostac.prosze pomozcie
robimy nowa kanciape do grania i chcemy pozbyc sie echa paskudnego.Gdzie mozna dostac wytłoczki po jajkach bo to niby dziala a na kanciape wystarczy.u nas w Zielonej Górze nikt nie wie gdzie mozna to dostac.prosze pomozcie
chce dostac sie na rezyserie dzwieku!!!
Re: Gdzie kupić wytłoczki?
...witam
robimy nowa kanciape do grania i chcemy pozbyc sie echa paskudnego.Gdzie mozna dostac wytłoczki po jajkach bo to niby dziala a na kanciape wystarczy.u nas w Zielonej Górze nikt nie wie gdzie mozna to dostac.prosze pomozcie...
W lokalnych zakładach drobiarskich. Znadź sobie producentów w supermarketach gdzie są jajka w wytłaczankach. Kukuryku
robimy nowa kanciape do grania i chcemy pozbyc sie echa paskudnego.Gdzie mozna dostac wytłoczki po jajkach bo to niby dziala a na kanciape wystarczy.u nas w Zielonej Górze nikt nie wie gdzie mozna to dostac.prosze pomozcie...
W lokalnych zakładach drobiarskich. Znadź sobie producentów w supermarketach gdzie są jajka w wytłaczankach. Kukuryku

......witam
http://www.midis.republika.pl/gabki.htm
http://www.midis.republika.pl/gabki.htm
Na pewno chłopaki kupią sobie gąbki po 80 zł za metr kwadratowy do kanciapy. Widać że nie mają kasy a ty im podsyłasz komercyjne linki.
[Post edytowany przez Admina w dniu 15/01/2004]
[Post edytowany przez Admina w dniu 15/01/2004]
...Na pewno chłopaki kupią sobie gąbki po 80 zł za metr kwadratowy do kanciapy. Widać że nie mają kasy a ty im podsyłasz komercyjne linki.
[Post edytowany przez Admina w dniu 15/01/2004]...
Niestety Link do spozywczego na rogu nie jest mi znany , do producentow jajek czy wytłoczek takze nie , wiec podałem taki jaki znam , a czy chłopaki skorzystaja czy nie , to juz jest ich sprawa
[Post edytowany przez Admina w dniu 15/01/2004]...
Niestety Link do spozywczego na rogu nie jest mi znany , do producentow jajek czy wytłoczek takze nie , wiec podałem taki jaki znam , a czy chłopaki skorzystaja czy nie , to juz jest ich sprawa
robimy nowa kanciape do grania i chcemy pozbyc sie echa paskudnego....
Olejcie te jajka i powieście sobie przy ścianach jakieś stare, grube kotary, albo jak chcecie podjechać do sprawy bardziej ambitnie, obicie ściany grubą płytą pilśniową.
Olejcie te jajka i powieście sobie przy ścianach jakieś stare, grube kotary, albo jak chcecie podjechać do sprawy bardziej ambitnie, obicie ściany grubą płytą pilśniową.
Ja proponuję jednak płyty paździerzowe, takie z jakich wykonane są gazetki szkolne. Z moich doświadczeń jest to znakomity i przede wszystkim tani materiał tłumiący. Płyta jest miękka w związku z czym dźwięk nie odbija się. Jeżeli chodzi o kotary, to też jest jakieś rozwiązanie, ale chyba najtańsze z możliwych i nie do końca skuteczne. Natomiast wytłaczanki - WYKLUCZONE!!! Strasznie rozpraszają dźwięk. Ich konstrukcja tworzy tylko złudzenie ustroju akustycznego. To zdecydowanie się nie sprawdza. A taką płytę można dostać w pierwszej lepszej hurtowni z mat. Budowlanymi i w brew pozorom nie jest taka droga. Życzę owocnych działań.
jacek
jacek

Pasjonat muzyczny, mikser in the box.
a my młócimy w kanciapie 4m na 4m i wszystkie ściany i sufit mamy "objajcowany" i nie jest źle. pogłosu "room" nie ma, a nie zamierzamy budować tam studia, tylko ćwiczyć swe nie za wysokie umiejętności, więc wystarcza
kilka razy byłem gościem na próbie zaprzyjeźnionej kapelki punkowej - grali w salce niezbyt dużej, a wszystkie "powierzchnie płaskie" obili starymi dywanami i wykładzinami, dodatkowo na scianę z drzwiami i oknem powiesili grubą kotarę (też jakiś tandetny dywan) - trochę było tam gorąco po pół godzinie, ale wytłumione elegancko! a z gorącem rradziliśmy sobie browarniano
P.S. a pytałeś na jakiejś fermie o wytłoczki? adres można znaleźć na opakowaniach jajek
aha! jak się na nie zdecydujesz - bierz nowe, nie z odzysku! chyba, ze lubisz przez kilka tygodni czuć zapach jaj
Pozdrawiam!

kilka razy byłem gościem na próbie zaprzyjeźnionej kapelki punkowej - grali w salce niezbyt dużej, a wszystkie "powierzchnie płaskie" obili starymi dywanami i wykładzinami, dodatkowo na scianę z drzwiami i oknem powiesili grubą kotarę (też jakiś tandetny dywan) - trochę było tam gorąco po pół godzinie, ale wytłumione elegancko! a z gorącem rradziliśmy sobie browarniano

P.S. a pytałeś na jakiejś fermie o wytłoczki? adres można znaleźć na opakowaniach jajek

Pozdrawiam!
...witam
idz do pierwszej lepszej cukierni!!!tam zchodzi im dziennie w cholere jajek!
ja w taki sposob zalatwilem za friko,a kumpel we wroclawiu placil chyba ze 4gr od sztuki!!!pozdrawiam
idz do pierwszej lepszej cukierni!!!tam zchodzi im dziennie w cholere jajek!
ja w taki sposob zalatwilem za friko,a kumpel we wroclawiu placil chyba ze 4gr od sztuki!!!pozdrawiam

from one source all things depend....
...Ja proponuję jednak płyty paździerzowe, takie z jakich wykonane są gazetki szkolne. Z moich doświadczeń jest to znakomity i przede wszystkim tani materiał tłumiący. Płyta jest miękka w związku z czym dźwięk nie odbija się. Jeżeli chodzi o kotary, to też jest jakieś rozwiązanie, ale chyba najtańsze z możliwych i nie do końca skuteczne.
PŁYTY pazdzierzowe to jest dobra sprawa, widziałem w jakims studio ..... miedzy ustrojami tłumiacymi na scianach mieli własnie płyty . bardzo dobrze sie sprawdzało
PŁYTY pazdzierzowe to jest dobra sprawa, widziałem w jakims studio ..... miedzy ustrojami tłumiacymi na scianach mieli własnie płyty . bardzo dobrze sie sprawdzało