...Czegoś tu nie chwytam. Z jednej strony stwierdzasz, że Cakewalk pomógł Ci reanimować zepsuty plik projektu, a z drugiej że Cię olewają. Czy spodziewasz się jakiegoś szczególnego traktowania w każdym przypadku obsuwy, której powody mogą być - i zapewne są - niezalezne od Cakewalka? Jak to jest, że inni - mnie wliczając - nigdy nie mieli żadnych problemów z archiwizacją setek projektów, począwszy od Cakewalka Pro Audio w pierwszej wersji? I chcesz ich ukarać, dać nauczkę, kupujac piracką wersję? Jakież to dziecinne ...
MD....
ależ nie!! ;) oczywiście, wtedy cakewalk zachował się ok. problem w tym jedynie, że odmówili mi sprzedaży trójki z powodów dla mnie niepojętych, odsyłając mnie do "któregoś z sąsiednich krajów", o problemach z nabyciem cakewalka pisałem wielokrotnie na forum. skoro więc nie chcą mi go sprzedać - cóż mam robić? poza tym wymieniłem także firmę roland, podobno współodpowiedzialną, kto wie, czy nie bardziej. jeśli pan ma pomysł na legalny upgrade - jestem zdecydowany natychmiast!!
Sonar - pomocy!
Re: Sonar - pomocy!
odmówili mi sprzedaży trójki z powodów dla mnie niepojętych, odsyłając mnie do "któregoś z sąsiednich krajów", o problemach z nabyciem cakewalka pisałem wielokrotnie na forum. skoro więc nie chcą mi go sprzedać - cóż mam robić?
Ale co Ci szkodzi kupić ten program np. w Niemczech albo w którymś z international store. No chyba, że koniecznie upierasz się aby go kupić w Polsce. Sorki ale nie rozumiem twojego problemu.
Ale co Ci szkodzi kupić ten program np. w Niemczech albo w którymś z international store. No chyba, że koniecznie upierasz się aby go kupić w Polsce. Sorki ale nie rozumiem twojego problemu.
Re: Sonar - pomocy!
Ale co Ci szkodzi kupić ten program np. w Niemczech albo w którymś z international store. No chyba, że koniecznie upierasz się aby go kupić w Polsce. Sorki ale nie rozumiem twojego problemu....
tak szczerze mówiąc to nie bardzo wiem jak się do tego kupowania w niemczech zabrać (z pewnością tam nie pojadę specjalnie po program). i nie wiem czy mi się chce dowiedzieć. to chyba nie te czasy, że po wszystko trzeba jeździć za granicę. ja przynajmniej nie tęsknię do tych czasów. nie widzę powodów, dla których to klient miałby się o cokolwiek starać, a nie odwrotnie. zmiany programu też mi nie proponujcie - nie stać mnie, siedzę w tym już od cwpa8, to jak dla mnie kawał czasu. proszę się nie dziwić, że nie podoba mi się cała ta sytuacja, której normalną nazwać nie sposób. nie czuję się tak źle jak np. użytkownici logica na pc, ale też wesoło mi nie jest.
tak szczerze mówiąc to nie bardzo wiem jak się do tego kupowania w niemczech zabrać (z pewnością tam nie pojadę specjalnie po program). i nie wiem czy mi się chce dowiedzieć. to chyba nie te czasy, że po wszystko trzeba jeździć za granicę. ja przynajmniej nie tęsknię do tych czasów. nie widzę powodów, dla których to klient miałby się o cokolwiek starać, a nie odwrotnie. zmiany programu też mi nie proponujcie - nie stać mnie, siedzę w tym już od cwpa8, to jak dla mnie kawał czasu. proszę się nie dziwić, że nie podoba mi się cała ta sytuacja, której normalną nazwać nie sposób. nie czuję się tak źle jak np. użytkownici logica na pc, ale też wesoło mi nie jest.