Ametria - konkurs

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Awatar użytkownika
Hardi

Re: Ametria - konkurs

Post autor: Hardi » sobota 17 sty 2004, 18:09

Faktycznie lubię (nie wolę) metal...

Przepraszam jeśli dotknąłen. Podałem tylko przykład. Faktycznie powinno tam być słowo "lubi"

Pozdrawiam

opal

No bez przesady, nie czuję się dotknięty, bo niby dlaczego?
gadu-gadu 4021735

Awatar użytkownika
Zone

Post autor: Zone » sobota 17 sty 2004, 22:30

A ja chciałem powiedzieć tyle, że muzyka metalowa, jest muzyką baardzo ciężką do nagrywania :) I bardzo cenię osoby, którym udało się to zrobić dobrze lub bardzo dobrze. Szczerze powiedziawszy, to drażni mnie teza że muzyka metalowa to nie muzyka. Przecież to jakaś kompletna bzdura!

To tyle.

"To byłem ja..."

Zone
Sanok

Awatar użytkownika
olearnik

Post autor: olearnik » sobota 17 sty 2004, 22:50

...A ja chciałem powiedzieć tyle, że muzyka metalowa, jest muzyką baardzo ciężką do nagrywania :)

##############################

-A jaki gatunek muzyki jest łatwy do nagrywania??

Awatar użytkownika
Zone

Post autor: Zone » niedziela 18 sty 2004, 07:42

Albo lubisz się czepiać, albo zgrywasz durnia. Nie ma takiego gatunku, bo jest to za każdym razem trudne zadanie. Zaznaczyłem jedynie, że taka mzyka jest wybitnie trudna do opanowania. Jest to nie tylko moje zdanie.

Z mojej strony EOT

Zone
Sanok

Awatar użytkownika
olearnik

Post autor: olearnik » niedziela 18 sty 2004, 12:22

...Albo lubisz się czepiać, albo zgrywasz durnia. Nie ma takiego gatunku, bo jest to za każdym razem trudne zadanie. Zaznaczyłem jedynie, że taka mzyka jest wybitnie trudna do opanowania. Jest to nie tylko moje zdanie.

Z mojej strony EOT

Zone...

Durnia?, to co napisałeś było naprawdę durne, "wybitnie trudne" (czyli jednak jest trudniejsze?). Skup się, a może przepięcia na synapsach znikną.

Redakcja

Post autor: Redakcja » czwartek 29 sty 2004, 16:14

Witam serdecznie wszystkich, kłania się Arek z Ametrii, słuchajcie kochani, wiem że jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził, wiem że wielu młodych ambitnych muzyków ma problemy z akceptacją ze komuś coś się udaje w tych dziwnym kraju jakim jest Polska, i najlepiej krytykować. Ja przede wszystkim chciałem podziękować magazynowi Estrada i Studio za pomoc w promocji naszego albumu, wielu z was nie ma nawet zielonego pojęcia jak ciężko pracowaliśmy prawie przez 10 lat aby wydać album na dobrym poziomie, bez stresów ze czas goni w studio, teraz mamy taką okazje nagrywamy materiał na świetnym sprzęcie bez ograniczeń czasowych, dostaliście materiał na płycie nie obrobiony bez żadnych efektów nakładanych czy na wokale , czy na gitary, co do tempa i równości grania perkusji Piotr Pniak to zawodowiec i jakiekolwiek spekulacje ze jest krzywo są po prostu śmieszne..... nie słyszałem plików wokalnych na płycie EiS , nie mam pojęcia na jakim sprzęcie go odtwarzacie, my w studio mamy wszystko klarowne i przejrzyste i jestem więcej niż przekonany że płyta ?piątek3nastego? która ma wyjść na przełomie marca i kwietnia będzie dowodem na to że parę wypowiedzi tu na forum jest bez podstawnych:) co do strojenia to nasze niska E to jest A stroimy troche inaczej właśnie po to aby mieć swoje oryginalne brzmienie.

Co do mixowania numeru "Każdy z Nas" chcemy najlepszy mix umieścić też na naszej płycie jako numer 13 i będzie duzym zaszczytem dla nas poznanie osoby która zmixuje najlepiej ten utwór, chętnie się spotkamy i zrobimy ogólną balange, nie bawimy się w chore dystanse Zespół- Publiczność , osoby chodzące na nasze koncerty bardzo dobrze wiedzą o czym pisze... oczywiście jak będzie więcej świetnie zmiksownych propozycji, umieścimy też te utwory do ściągnięcia na naszej stronie http://www.ametria.hardzone.pl , oraz jako dodatek multimedialny na płycie "piątek3nastego" w formie mp3, będę starał się puścić w czasie press tour też te utwory w radio...

Wyluzujcie ,czekamy na wasze Prace, nie dzielcie się bo muzyka jest po to żeby łączyć a nie dzielić, a jak chcecie się dzielić to się nie bawcie w muzykę tylko droga wolna do sejmu tam można się pobawić w polityków którzy za dobrego przykaładu chyba nie dają

Pozdrawiam w imieniu zespołu AmetriA

Arekcore
[Post edytowany przez Admina w dniu 29/01/2004]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS

Awatar użytkownika
mysza

Post autor: mysza » czwartek 29 sty 2004, 21:04

Zastanwaiam sie dlaczego po opublikowaniu tego postu juz nikt nie ma nic do powiedzenia??Gdzie podziali sie wszyscy "krzykacze"?A moze dlatego ze macie napisane czarne na bialym i nie ma o czym polemizowac??Chcialbym niektore Wasze miksy uslyszec na(pomimo konkursu) na Forum Mixer....ale znajac zycie Ci co najwiecej krzyczeli...nic nie zrobili.... Pozdrawiam..........
[addsig]
-->play your reason system<--

Awatar użytkownika
msieczko

Post autor: msieczko » czwartek 29 sty 2004, 21:48

ufff... już prawie gotowe ... jutro szlify i wysyłamy

Ilu z was już wysłało ??
Warszawa - 'home' studio

Awatar użytkownika
olearnik

Post autor: olearnik » czwartek 29 sty 2004, 22:45

...ufff... już prawie gotowe ... jutro szlify i wysyłamy

Ilu z was już wysłało ?...

Też wysłane!!! Uff!!! Nie było łatwo!!!

Czekam na główną nagrodę, "BALANGĘ" oczywiście!!!!

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Zone

Post autor: Zone » czwartek 29 sty 2004, 23:28

...ufff... już prawie gotowe ... jutro szlify i wysyłamy

Ilu z was już wysłało ?...

Moje już poleciało :)

Szkoda, ze pewne nie mozna :), ale zrobilibysmy pokonkursowa sonde na miXerku z kawalkow, ktore nie znalazly sie wsrod wybranych. Chcialbym posluchac tego kawalka w naprawde roznych wydaniach.

Pozdrawiam/Zone

Sanok

ODPOWIEDZ