...Zastanwaiam sie dlaczego po opublikowaniu tego postu juz nikt nie ma nic do powiedzenia??Gdzie podziali sie wszyscy "krzykacze"?
Bo już nas ręce bolą od "krzyczenia" :p
Ametria - konkurs
Re: Ametria - konkurs
Moje już poleciało :)
Szkoda, ze pewne nie mozna :), ale zrobilibysmy pokonkursowa sonde na miXerku z kawalkow, ktore nie znalazly sie wsrod wybranych. Chcialbym posluchac tego kawalka w naprawde roznych wydaniach.
no to moje też już w drodze
Do redakcji - kiedy jest przewidywane ogłoszenie wyników i komentarzy do remixów ?
Szkoda, ze pewne nie mozna :), ale zrobilibysmy pokonkursowa sonde na miXerku z kawalkow, ktore nie znalazly sie wsrod wybranych. Chcialbym posluchac tego kawalka w naprawde roznych wydaniach.
no to moje też już w drodze

Do redakcji - kiedy jest przewidywane ogłoszenie wyników i komentarzy do remixów ?
Warszawa - 'home' studio
A ja nie zdążyłem...
Mimo to czekam też na rozwiązanie konkursu, by posłuchać tych najciekawszych miksów. No i może choćby na mikserowskie Forum wyślę swoją "spóźnialską wersję" 

Ja też na to licze :) Fajnie by było gdyby udało się zrobić takie pozakonkursowe głosowanie co by docenic niedocenionych
Będziemy dumać, ale nie wiecie jak to wygląda od strony prawnej?
Pozdrawiam/Zone

Pozdrawiam/Zone
Sanok
......Zastanwaiam sie dlaczego po opublikowaniu tego postu juz nikt nie ma nic do powiedzenia??Gdzie podziali sie wszyscy "krzykacze"?
Bo już nas ręce bolą od "krzyczenia" :p...
DOKLADNIE ! :) a poza tym szkoda czasu
Bo już nas ręce bolą od "krzyczenia" :p...
DOKLADNIE ! :) a poza tym szkoda czasu