SP B1 czy Shure Beta 58A?
SP B1 czy Shure Beta 58A?
Właśnie mam okazje kupić coś na ebayu bo znajomy często tam jeżdzi więc friko-przesyłka.Ten pierwszy kupić mogę za 80$ a Shura za 120$ .I pytanie ,jaka jest między nimi różnica?Czy opłaca się Shura?
Bez talentu nie ma rapu
- tomsfactory
Re: SP B1 czy Shure Beta 58A?
...Właśnie mam okazje kupić coś na ebayu bo znajomy często tam jeżdzi więc friko-przesyłka.Ten pierwszy kupić mogę za 80$ a Shura za 120$ .I pytanie ,jaka jest między nimi różnica?Czy opłaca się Shura?...
Jak do studia to bierz B1 jak na scene do vocalu lub do instrumentow takze to Shura. Ot i wsio. Chociaz chóry na B1 na koncertach tez sie fajnie robi.
Jak do studia to bierz B1 jak na scene do vocalu lub do instrumentow takze to Shura. Ot i wsio. Chociaz chóry na B1 na koncertach tez sie fajnie robi.

albo AKG C1000 S CONDENSER MICROPHONE
80$- 100$
jeszcze znalazłem MXL 990 with Shockmount, Hard Case, never used new!!!!! $69.99 -
80$- 100$
jeszcze znalazłem MXL 990 with Shockmount, Hard Case, never used new!!!!! $69.99 -
Bez talentu nie ma rapu
no i proszę o opinie na temat Joe meek studio channel VC1QCS Mint bo nie mogę znależć żadnych testof nic.Wogle co to jest- kompresor ,preamp?????
Bez talentu nie ma rapu
mamy tu nizłe jajo...