rgcAudio High Frequecy Simulator
rgcAudio High Frequecy Simulator
Mam taką wtyczkę i swietnie mi się sprawdza (ile dziala poprawnie) do obrobki pewnych sladów ale czy jakas nowasza wersja tej wtyczki lub cos innego (najlepiej freeware) co dzialaloby na podobnej zasadzie?
Mam problem sta wtyczką - poprostu po jakim przestaje dzialac wogole (nie przepuszcza przez siebie sygnalu i znika caly sygnal przez nią przepuszczony) - jaka moze byc przyczyna?
Czy znacie podobne wtyczki o podobnej jakosci?
Dzieki za podpowiedz.
Pozdr.
Mam problem sta wtyczką - poprostu po jakim przestaje dzialac wogole (nie przepuszcza przez siebie sygnalu i znika caly sygnal przez nią przepuszczony) - jaka moze byc przyczyna?
Czy znacie podobne wtyczki o podobnej jakosci?
Dzieki za podpowiedz.
Pozdr.
Re: rgcAudio High Frequecy Simulator
Jesli ktos nie wie jak ta wtyczka dziala to wyjasniam ze to pewnego rodzaju procesor psychoakustyczny generujący na podstawie probki harmoniczne w zakresie od 5Khz - 20 khz i dodaje je do probki podstawowej.
Problem tkiwi w tym ze ta wtyczka poprostu mi sie wiesza i kaszani.
Zna ktos cos podobnego, co dziala podobnie? Moze jest jakas wyzsza wersja tej wtyczki?
Jeszcze raz dzieki za kazdą podpowiedz.
Problem tkiwi w tym ze ta wtyczka poprostu mi sie wiesza i kaszani.
Zna ktos cos podobnego, co dziala podobnie? Moze jest jakas wyzsza wersja tej wtyczki?
Jeszcze raz dzieki za kazdą podpowiedz.
Bodajże Steinberg Spectralizer.
...Bodajże Steinberg Spectralizer....
o ile zrozumialem to tlumaczyles cos takiego mozna zrobic w Izotope Ozone. Chyba ze zle zrozumialem :)
p0zr04@ll
o ile zrozumialem to tlumaczyles cos takiego mozna zrobic w Izotope Ozone. Chyba ze zle zrozumialem :)
p0zr04@ll
......Bodajże Steinberg Spectralizer....
p0zr04@ll...
Ja?
p0zr04@ll...
Ja?
Panowie, jak sie nazywała ta wtyczka DX ktora pozwalała pracowac wtyczką VST pod kontrolą DirectX. Ja pracuje na Samplitudzie - tam działają tylko DX'y .
Poprostu zapomnialem nazwy i nie umiem tego znaleźć.
Pozdr
Poprostu zapomnialem nazwy i nie umiem tego znaleźć.
Pozdr
Ja używam VST-DX Wrapper Lite (Spinaudio - darmowy, tylko 1 VST na raz, ale to nie przeszkadza mi aż tak), jest jeszcze np. DirectXer, ale co do tego ostatniego, to się nie wypowiem, bo nie używam.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Dzieki - mysle ze teraz dam sobie jakos rade. Jakbys nie wiedzial - Dzis w zabrzu jest koncert Herbiego Hacocka! Moj bilet juz od miesiąca grzeje sie w portfelu!
Dzieki pozdrawiam!
Dzieki pozdrawiam!