Problem z Guitar Rig...
Problem z Guitar Rig...
mam problem z guitar rig (moze to nie z powodu tego ze to demo..) otoz nie moge uzywac zadnego wejscia z kx asio. w "routing" wyjscia sa ale wejsc wogole nie ma na liscie zadnych. inne stery asio mi chodza bez problemu (asio directx..) tylko wiadomo jest olbrzymia latencja. ah mam zwyklego sb live'a. prosze o pomoc bo chcialbym sobie wyprobowac ten progs, z gory dzieki Qmann
Re: Problem z Guitar Rig...
...mam problem z guitar rig (moze to nie z powodu tego ze to demo..) otoz nie moge uzywac zadnego wejscia z kx asio. w "routing" wyjscia sa ale wejsc wogole nie ma na liscie zadnych. inne stery asio mi chodza bez problemu (asio directx..) tylko wiadomo jest olbrzymia latencja. ah mam zwyklego sb live'a. prosze o pomoc bo chcialbym sobie wyprobowac ten progs, z gory dzieki Qmann...
No nie wiem... u mnie są i wejścia i wyjścia. A wybierz jeszcze raz sterownik i rozdzielczość. Może zaskoczy ?
No nie wiem... u mnie są i wejścia i wyjścia. A wybierz jeszcze raz sterownik i rozdzielczość. Może zaskoczy ?
Re: Problem z Guitar Rig...
No nie wiem... u mnie są i wejścia i wyjścia. A wybierz jeszcze raz sterownik i rozdzielczość. Może zaskoczy ? ...
naprobowalem sie juz kilkanascie razy wczesniej i nic... mam poprostu "not connected" i tyle :((( a zastanawiam sie jeszcze czy w asio directx jest mozliwosc zmiany latencji - mam 46ms zeby ja zbic do 20ms to juz bybylo cos wzglednego, bo kx to mi chyba tutaj nie pojdzie...
naprobowalem sie juz kilkanascie razy wczesniej i nic... mam poprostu "not connected" i tyle :((( a zastanawiam sie jeszcze czy w asio directx jest mozliwosc zmiany latencji - mam 46ms zeby ja zbic do 20ms to juz bybylo cos wzglednego, bo kx to mi chyba tutaj nie pojdzie...