Mili Państwo,
potrzebuję jakieś smyczki wirtulane, najlepiej VST i naturalnie freeware lub bardzo tanio, wyłącznie do domowo-dziadowskiego użytku.
H
Wirtualne smyczki
Re: Wirtualne smyczki
...Mili Państwo,
potrzebuję jakieś smyczki wirtulane, najlepiej VST i naturalnie freeware lub bardzo tanio, wyłącznie do domowo-dziadowskiego użytku.
H...
...podeslij jakies nuty to moze cos nagram i bedzeisz mial oryginalne; wystarczy jak wysle ci mp3?
PS To taki zarcik byl - prosze mnie nie karcic Panie Moderatorze
H...
...podeslij jakies nuty to moze cos nagram i bedzeisz mial oryginalne; wystarczy jak wysle ci mp3?

PS To taki zarcik byl - prosze mnie nie karcic Panie Moderatorze

Jestem muzykiem; gram na skrzypcach el., klawiszach, gitarze... zapraszam na moja strone: www.ovca.republika.pl oraz strone zespolu BORDERLINE: www.borderline.art.pl !!!
...Mili Państwo,
H...
O darmowych probkach bylo tutaj
tego jest jakies 600MB, calkiem przyzwoitych probek. Niestety muszisz miec jeszcze jakis sampler i wlozyc MASE roboty we wladowanie probek w samplera.
chyba ze moze juz to ktos zrobil i zechce sie podzielic...
[addsig]
H...
O darmowych probkach bylo tutaj
tego jest jakies 600MB, calkiem przyzwoitych probek. Niestety muszisz miec jeszcze jakis sampler i wlozyc MASE roboty we wladowanie probek w samplera.
chyba ze moze juz to ktos zrobil i zechce sie podzielic...
[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
a może satysfakcjonują Cię SoundFonty? Jest tego trochę. Wystarczy zwykły SBLive, albo insza karta + odwarzacze SF2 i jazda.
pozdrowienia
pozdrowienia
przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...