Wirtualne smyczki

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Awatar użytkownika
Hofander

Wirtualne smyczki

Post autor: Hofander » środa 29 wrz 2004, 13:10

Mili Państwo,

potrzebuję jakieś smyczki wirtulane, najlepiej VST i naturalnie freeware lub bardzo tanio, wyłącznie do domowo-dziadowskiego użytku.

H

Awatar użytkownika
ovca

Re: Wirtualne smyczki

Post autor: ovca » środa 29 wrz 2004, 14:21

...Mili Państwo,

potrzebuję jakieś smyczki wirtulane, najlepiej VST i naturalnie freeware lub bardzo tanio, wyłącznie do domowo-dziadowskiego użytku.

H...

...podeslij jakies nuty to moze cos nagram i bedzeisz mial oryginalne; wystarczy jak wysle ci mp3?

PS To taki zarcik byl - prosze mnie nie karcic Panie Moderatorze
Jestem muzykiem; gram na skrzypcach el., klawiszach, gitarze... zapraszam na moja strone: www.ovca.republika.pl oraz strone zespolu BORDERLINE: www.borderline.art.pl !!!

Awatar użytkownika
szkudlik

Post autor: szkudlik » środa 29 wrz 2004, 15:40

...Mili Państwo,

H...

O darmowych probkach bylo tutaj

tego jest jakies 600MB, calkiem przyzwoitych probek. Niestety muszisz miec jeszcze jakis sampler i wlozyc MASE roboty we wladowanie probek w samplera.

chyba ze moze juz to ktos zrobil i zechce sie podzielic...
[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?

Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej

Awatar użytkownika
spiker

Post autor: spiker » czwartek 30 wrz 2004, 08:38

a może satysfakcjonują Cię SoundFonty? Jest tego trochę. Wystarczy zwykły SBLive, albo insza karta + odwarzacze SF2 i jazda.

pozdrowienia
przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...

ODPOWIEDZ