Dyrektor mojej szkoły prosił mnie o skompletowanie nowego sprzętu. Ten co jest ma już swoje lata świetności za sobą. Na cały sprzęt(tzn. wzmacniacz, kolumn , okablowanie, statywy) kwotę 4000zł. Co wybrać? Mieszkam w Raciborzu, więc jak ktoś zna jakieś tanie sklepy w mojej okolicy to byłbym wdzięczny za informacje.
Pozdrawiam.
Sprzęt do szkoły - co wybrać?
Re: Sprzęt do szkoły - co wybrać?
...Dyrektor mojej szkoły prosił mnie o skompletowanie nowego sprzętu. Ten co jest ma już swoje lata świetności za sobą. Na cały sprzęt(tzn. wzmacniacz, kolumn , okablowanie, statywy) kwotę 4000zł. Co wybrać? Mieszkam w Raciborzu, więc jak ktoś zna jakieś tanie sklepy w mojej okolicy to byłbym wdzięczny za informacje.
Pozdrawiam....
Tanie i w okolicy? Najbliżej to chyba tylko Rock'n'Roll w Katowicach.
Pozdro
Groover
Pozdrawiam....
Pozdro
Groover
nowe portale:
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl
Faktycznie mają duży wybór - polecam
...Na cały sprzęt(tzn. wzmacniacz, kolumn , okablowanie, statywy) kwotę 4000zł. Co wybrać?....
Podaj więcej szczegółów.Jak duże pomieszczenie (aula,sala gimnastyczna?) musisz nagłośnić.
Pozdrawiam.
[addsig]
Podaj więcej szczegółów.Jak duże pomieszczenie (aula,sala gimnastyczna?) musisz nagłośnić.
Pozdrawiam.

[addsig]
from one source all things depend....
Tanio kupisz w każdym prawie wkażdym sklepie, wystarczy odpowiednio porozmawiać.
Pomieszczenie to sala gimnastyczna, ale kilka razy do roku sprzęt będzie grał na boisku szkolnym. Chodzi głównie o zrozumiałość mowy. Ja osobiście myślałem nad dwoma kombinacjami:
1. Alesis RA500 + Ldm Classic-151/300/4
2. Alesis RA500 + kolumny własnej roboty na Gamma15 + Apt150
1. Alesis RA500 + Ldm Classic-151/300/4
2. Alesis RA500 + kolumny własnej roboty na Gamma15 + Apt150
Ps
Wiem dobrze o co ci chodzi bo 4 lata miałem sprzet szkolny pod kluczem i się ni9m zajmowałem :) Tyle ze tamto to był LDM ale to to samo a nawet gorszy ..bo LDM strasznie szumi i nie nadajesie pod instrumenty..
Pevey używałem i w plenereze i na sali gimn. Jest ok :)
Wiem dobrze o co ci chodzi bo 4 lata miałem sprzet szkolny pod kluczem i się ni9m zajmowałem :) Tyle ze tamto to był LDM ale to to samo a nawet gorszy ..bo LDM strasznie szumi i nie nadajesie pod instrumenty..
Pevey używałem i w plenereze i na sali gimn. Jest ok :)
- dsrecordss
a zna ktos adres tego sklepu rock'n'roll??
bo szukam gdzies na sląsku sklepu w ktorym moge sobie zobaczyc jakies klawisze chce zobaczyc yamahe dgx-505)
bo szukam gdzies na sląsku sklepu w ktorym moge sobie zobaczyc jakies klawisze chce zobaczyc yamahe dgx-505)