Sprzęt do szkoły

Tu zajmujemy się sprawami tyczącymi się urządzeń stosowanych przy nagłośnieniach imprez.
horncqt

Re: Sprzęt do szkoły

Post autor: horncqt » poniedziałek 17 paź 2005, 23:38

do 1500 mozna juz calkiem niezly polsi wzmacniacz kupic. Wystarczy mikser behringera zarowno na dyskoteki jak i apele i tak zwykle dyskoteki szkolne prowadzone sa z komputera.
[addsig]
GG: 5239173

horncqt

Post autor: horncqt » poniedziałek 17 paź 2005, 23:53

Zbynia ponizyles sie troche.Ale pewnie mlody jestes wiec zostanie Ci wybaczone. Silver ma racje rynek pro to jednak bezkompromisowy rynek. Serie ekonomiczne ciezko zaliczyc do rynku pro chociaz sa wyjatki glownie w urzadzeniach malosygnalowych. Za te pieniadze nie kupisz wiele urzadzen pro mozesz pokusic sie o wzmacniacz profesjonalny ale z reszta ciezko bedzie.
[addsig]

rotkiw

Post autor: rotkiw » wtorek 18 paź 2005, 16:35

do 1500 mozna juz calkiem niezly polsi wzmacniacz kupic. Wystarczy mikser behringera zarowno na dyskoteki jak i apele i tak zwykle dyskoteki szkolne prowadzone sa z komputera.

Mozesz podac jakas nazwe polskiej fimry, gdyz nie orientuje sie za bardzo? A do behringera, plus jakiegos niezlego wzmacniacza jakie glosniki?

Awatar użytkownika
toadi

Post autor: toadi » wtorek 18 paź 2005, 19:12

...do 1500 mozna juz calkiem niezly polsi wzmacniacz kupic. Wystarczy mikser behringera zarowno na dyskoteki jak i apele i tak zwykle dyskoteki szkolne prowadzone sa z komputera.

Mozesz podac jakas nazwe polskiej fimry, gdyz nie orientuje sie za bardzo? A do behringera, plus jakiegos niezlego wzmacniacza jakie glosniki?...

Polskie koncowki w tej cenie elmuz sinus ads handbox (nie koniecznie w tej kolejnosci).

kolumn na potrzeby szkoly to polskie firmy tez maja duzo wystarczajace bylyby nawet klasyczne seriie LDMa c151 itp z 4 sztuk to juz mozna dla dzieci starszych i mlodszych disco zagrac to nie zawodowa dyskoteka wiec bedzie ok

horncqt

Post autor: horncqt » wtorek 18 paź 2005, 19:20

Nie moge pisac o firmach bo bedzie ze kryptoreklama wielkich znawcow prawa. Kolega napisal jakie sa firmy w polsce. Wybierzesz odpowiednia i bedziesz mial porzadny wzmacniacz. Co do kolumn to jestem bardziej za malymi manufakturami. Polaudio sa za drodzya reszta firm ktora robi wszystko i nic jest z tylu.
[addsig]

horncqt

Post autor: horncqt » wtorek 18 paź 2005, 21:31

Monter z calym szacunkiem do twojej wypowiedzi ja jestem jednak za kupnem czegos polskiego.
[addsig]

horncqt

Post autor: horncqt » środa 19 paź 2005, 08:56

Na szczescie? To wlasnie pech. Gdyby Polacy mieli taki patriotyzm jak np Niemcy zyloby sie nam znacznie lepiej. Dlatego jak widze na polce napoj polski i zagraniczny to kupuje polski.
[addsig]

Awatar użytkownika
psychokiller

Post autor: psychokiller » piątek 04 kwie 2008, 23:06

...Na szczescie? To wlasnie pech. Gdyby Polacy mieli taki patriotyzm jak np Niemcy zyloby sie nam znacznie lepiej. Dlatego jak widze na polce napoj polski i zagraniczny to kupuje polski.
...

Ja też jestem za polskim.
Jak cos sie dzieje mozna zawsze do koghos zadzwonci podpowie od razu
Co do dystrybutowor sa raczej handlarzami dla tkroych nie liczy sie co kto kupi tylko ile zostawi
Przeciwnik PARTACTWA przeciwnik CHIŃSZCZYZNY

Awatar użytkownika
PiteraS

Post autor: PiteraS » piątek 04 kwie 2008, 23:33

Witam!
Polecam również zapoznanie się z tym sprzętem:
http://www.musicaudio.pl/product_info.php/cPath/37_52/products_id/427.html

Pracowałem w szkolnym radiowęźle swojego czasu i mogę powiedzieć, że sprzęcik się sprawdził.
Co do kolumn to niestety nie mam doświadczeń.
pozdrawiam

ODPOWIEDZ