HSMC001 czy Behringer C-1?
HSMC001 czy Behringer C-1?
Witam mam taki problem minowicie sam nie wiem jaki mikrofon kupic mam do wyboru Behringera C-1 i HSMC001 nie wiem ktory lepszy bedzie do nagrywania vokalu w domu mam mikser eurorack ub 802 PROSZE O PILNA POMOC 

Re: HSMC001 czy Behringer C-1?
hmmm witam... moze ktos jednak pomoze... ktory mic jest lepszy, czy moze one w ogoe sie niczym nie roznia... bo o behringerze to sie slyszy, ale tego drugiego nigdy nie widzialem
www.klub.agaton.pl
sory. ale wydaje mi sie ze marnujesz kase. mixer behringera jestem wstanie zrozumiec bo sam go mam (ub1832fx) i sprawuje sie swietnie, ale jak juz masz zamiar kupic majka, to zorganizuj sobie jeszcze pare złotych i wtedy zakup oktave mk312. bardzo dobry mikrofon ladnie sciaga ma bardzo przyjemne brzmienie i wogule. albo poszukaj czegos podobnego (tylko nie mxl bo to masakra a nie mikrofon). wydaje mi sie ze jak kupowac to cos pozadnego a nie maksymalny zlom. sam kiedys kupywalem najtanszy sprzet, tłumaczac ze to na poczatek wystarczy.Do tej pory zaluje tego bo widze jak zmarnowalem kase. wiec polecam dolozyc i kupic cos dobrego
Od pewnego czasu zajmuje się muzyką i zamierzam zająć się tym profesjonalnie, powoli buduję studio.
hmmm moj sprzet to
emu1212
soundcraft compact 4
a wpisalem sie do tego tematu bo tez ciekawil mnie ten mic
ale widze ze nie warto :]
wiec mowisz ze lepiej pozbierac do oktave mk312 ? czy moze jest jeszcze cos innego??
a jesli mozesz daj link do tej oktavy to obadam parametry
emu1212
soundcraft compact 4
wiec mowisz ze lepiej pozbierac do oktave mk312 ? czy moze jest jeszcze cos innego??
a jesli mozesz daj link do tej oktavy to obadam parametry
www.klub.agaton.pl
...hmmm moj sprzet to
emu1212
soundcraft compact 4
a jesli mozesz daj link do tej oktavy to obadam parametry...
WIDZIALEM TUTAJ JESZCZE Jomeek 47 TYLKO ZE TO TROCHE WIECEJ KASY...
CO WYBRAC??
emu1212
soundcraft compact 4
a jesli mozesz daj link do tej oktavy to obadam parametry...
CO WYBRAC??
www.klub.agaton.pl
CO WYBRAC??...
Bardzo dobry mikrofon to Studio Project B1. Za tą kase rewelacja!
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...