Jak bym teraz kupił te monitory (nowe w sklepie) to jak jest z gwarancją?co z tego że dostane papierek jeśli ta firma już nie istnieje?Co o tym myślicie?opłaca się kupować je w takiej a nie innej sytuacji?
TLC AMS1
Re: TLC AMS1
mam jeszcze jedno pytanie
Jak bym teraz kupił te monitory (nowe w sklepie) to jak jest z gwarancją?co z tego że dostane papierek jeśli ta firma już nie istnieje?Co o tym myślicie?opłaca się kupować je w takiej a nie innej sytuacji?
...mam jeszcze jedno pytanie
...
Nie oplaca sie, bo:
- nie bedziesz mial gwarancji,
- Twoja kasa zajmie sie bank czy inny syndyk, a nie producent, w zwiazku z tym troche szkoda kasy zwazywszy, ze banki maja za dobrze w naszym kraju.
Hubi
Nie oplaca sie, bo:
- nie bedziesz mial gwarancji,
- Twoja kasa zajmie sie bank czy inny syndyk, a nie producent, w zwiazku z tym troche szkoda kasy zwazywszy, ze banki maja za dobrze w naszym kraju.
Hubi
hmmm no to kolejne pytanie....
Czy istnieje jakaś alternatywa dla event'ów tr8xl? jakieś inne propozycje do 3000zł?
Czy istnieje jakaś alternatywa dla event'ów tr8xl? jakieś inne propozycje do 3000zł?
Moze KRK Rokit RP8 ? ja ich jeszcze nie mialem okazji posluchac , ale ponoc graja fajnie :)
.........To nie to, że wycofują z produkcji. Po prostu pewien Ważny Pan Urzędnik stwierdził, że po co jakiś TLC, po co produkować dobre monitory, po co przynosić zyski, skoro można sobie po prostu zlikwidować firmę i po kłopocie....
To nie mozliwe aby było tak jak piszesz, Jaki urzedas moze zamknac komus firme , musi byc jakis powod , od tak po prostu nie mozna komus kazac sie zbierac . TLC , kiedys mieli strone www. niestety nie moge teraz jej znalesc, czy moze ktos wie jaki tam jest adres ? ...
No, juz nie ma tej strony. Nie ma.
...
to jest poprostu skandal na naszych oczach najlepsze polskie firmy umieraja lub sa kupowane a pozniej niszczone, tak sie wlasnie stalo z tlc. Syndyk juz zaciera ręce bo pewnie juz tam ktos wykupi ta firme w zaciszu gabinetow ale juz nie bedzie "made in poland"
pozdrawiam
To nie mozliwe aby było tak jak piszesz, Jaki urzedas moze zamknac komus firme , musi byc jakis powod , od tak po prostu nie mozna komus kazac sie zbierac . TLC , kiedys mieli strone www. niestety nie moge teraz jej znalesc, czy moze ktos wie jaki tam jest adres ? ...
No, juz nie ma tej strony. Nie ma.
...
to jest poprostu skandal na naszych oczach najlepsze polskie firmy umieraja lub sa kupowane a pozniej niszczone, tak sie wlasnie stalo z tlc. Syndyk juz zaciera ręce bo pewnie juz tam ktos wykupi ta firme w zaciszu gabinetow ale juz nie bedzie "made in poland"
pozdrawiam
clasic trance
pozdrawiam...
TERAZ POLSKA
lubie rockenrola, PGR'y i inne bajery
Panowie prosił bym o jakieś wypowiedzi na temat krk rockit rp8,bo z tego co widze to mało (jak nie bardzo mało) znane monitory w polsce.Pozdrawiam
PS.
Przykro mi że chciałem kupić dobre polskie monitory i niestety,musze wybrać inne (czyt. nie polskie)
PS.
Przykro mi że chciałem kupić dobre polskie monitory i niestety,musze wybrać inne (czyt. nie polskie)
...Panowie prosił bym o jakieś wypowiedzi na temat krk rockit rp8,bo z tego co widze to mało (jak nie bardzo mało) znane monitory w polsce.Pozdrawiam
PS.
...
z drugiej jednak strony sadze ze to tez troche wina firmy tlc polityka typu 1 typ monitorow i to za 3500tys zł to plytkie myslenie zobaczcie jak robia wielkie korporacje tworza cos dobrego dla przecietnego kowalskiego w naszym wypadku do 1500zl za pare na ktorych bije sie kokosy i pozniej lepsze konstrukcje za wyzszsze pieniadze i co wiadomo uzyskuje sie jeszcze lepsza jakosc oraz renome
pozdrawiam
PS.
z drugiej jednak strony sadze ze to tez troche wina firmy tlc polityka typu 1 typ monitorow i to za 3500tys zł to plytkie myslenie zobaczcie jak robia wielkie korporacje tworza cos dobrego dla przecietnego kowalskiego w naszym wypadku do 1500zl za pare na ktorych bije sie kokosy i pozniej lepsze konstrukcje za wyzszsze pieniadze i co wiadomo uzyskuje sie jeszcze lepsza jakosc oraz renome
pozdrawiam
clasic trance
pozdrawiam...
Oczywiscie masz racje , ale mysle ze stworzenie tych tanszych monitorów takze wymaga nakładów , wiec TLC od razu zrobili dobre monitory , a tych tanszych juz nie zdazyli . TLC AMS1 te monitory sa "" JAKIEś " tzn. ze nie sa to tłuczki z Koreji czy Chin, masowa robota w dodatku kopia czegos tam , maja jakis harakter , szkoda ze zostało to zaprzepaszczone , przypuszcam ze to o czym piszesz mniejszy monitor mogł by byc dobrym uzupełnieniem i z pewnoscia takze był by JAKIŚ . no niestety jak to w polskiej rzeczywistosci czesto bywa , szkoda ...
...Ktos chyba pisał na grupie pl.rec.muzyka.bin co się stało w TLC, trzeba poszukac...
Pokłócili się o o coś chyba... Nazwa czy o kadrę i park maszynowy, nie pamiętam, nie chce przekręcić, poszukajcie.
...
******************jesli masz racje to rece mi opadaja bo znowu wyjdzie prawda ze polacy najlepiej co potrafia to sie klucic i wszystko niszczyc
pozdrawiam
Pokłócili się o o coś chyba... Nazwa czy o kadrę i park maszynowy, nie pamiętam, nie chce przekręcić, poszukajcie.
...
******************jesli masz racje to rece mi opadaja bo znowu wyjdzie prawda ze polacy najlepiej co potrafia to sie klucic i wszystko niszczyc
pozdrawiam
clasic trance