Harmonizer VST lub DX
Harmonizer VST lub DX
Zna ktoś wtyczkę, która bedzie działała w podobny sposób jak np. taki prosty harmonizer wokalny KORG ih ?
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...
Re: Harmonizer VST lub DX
A wjakim celu chcesz go uzyć? Do dorobienia chórków przy nagrywaniu?
Wtyczka VST AKAI Deca Buddy. choc nie jest to ideał brzmienia :)
...A wjakim celu chcesz go uzyć? Do dorobienia chórków przy nagrywaniu?
...
Dokładnie o to mi chodzi. I celowo chodzi mi o takie brzmienie tych chórków (sztuczne i nienaturalne).
...
Dokładnie o to mi chodzi. I celowo chodzi mi o takie brzmienie tych chórków (sztuczne i nienaturalne).
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...
...Wtyczka VST AKAI Deca Buddy. choc nie jest to ideał brzmienia :)
...
Czy ktos z kolegów albo kolezanek wie jak to cudo - AKAI Deca Buddy spiac w cubusiu z midi i wokalem zeby gralo - spiewalo 2glosem ale tak jak jest zapisany 2 glos w midi a nie samemu?
Pozdrawiam
...
Czy ktos z kolegów albo kolezanek wie jak to cudo - AKAI Deca Buddy spiac w cubusiu z midi i wokalem zeby gralo - spiewalo 2glosem ale tak jak jest zapisany 2 glos w midi a nie samemu?
Pozdrawiam
Jestem muzykiem z zawodu. Muzyka kręci się cały czas do okoła mnie i ostatnio fascynuje mnie nagrywanie muzy w swoim małym studiu domowym.
Steinberg VoiceMachine Generator - można nim sterować audio (wokal) czterema midami, co daje możliwość "śpiewania" 5 głosami jednocześnie (głos oryginalny + 4 wygenerowane). Dla głosów generowanych można ustawiać m.in. ich poziom, panoramę oraz "humanize".
...Steinberg VoiceMachine Generator - można nim sterować audio (wokal) czterema midami, co daje możliwość "śpiewania" 5 głosami jednocześnie (głos oryginalny + 4 wygenerowane). Dla głosów generowanych można ustawiać m.in. ich poziom, panoramę oraz "humanize"....
Do listy należy jeszcze dodać Antares Harmony Engine - www.antarestech.com/products/harmony_engine.shtml
Do listy należy jeszcze dodać Antares Harmony Engine - www.antarestech.com/products/harmony_engine.shtml
Ja jestem tylko zwykłym grajkiem...