Mikrofon AKG C-2000b, proszę o pomoc
Re: Mikrofon AKG C-2000b, proszę o pomoc
dalej masz live!?jesli tak to zakup mikserka to najgorsza rzecz jaka mozna zrobic przy tej karcie - jakosc bedzie marna....kup lepiej behringera ultravoice - ma wyjscie cyfrowe i tym wyjsciem wpinasz sie w wejscie spdif na karciemusisz sobie je zrobic bo tam sa tylko piny) - omijasz marne wejscia analogowe karty i dostajesz sygnal ktory ma szumy tylko z mikrofonu i preampu.....
...dalej masz live!?jesli tak to zakup mikserka to najgorsza rzecz jaka mozna zrobic przy tej karcie - jakosc bedzie marna....kup lepiej behringera ultravoice - ma wyjscie cyfrowe i tym wyjsciem wpinasz sie w wejscie spdif na karciemusisz sobie je zrobic bo tam sa tylko piny) - omijasz marne wejscia analogowe karty i dostajesz sygnal ktory ma szumy tylko z mikrofonu i preampu........
cóż to i ile za to ? -> behringera ultravoice :) ?
Poza tym, kartę mam zamiar zmienić, ale to przy następnej wypłacie... Może... Jak będzie...
cóż to i ile za to ? -> behringera ultravoice :) ?
Poza tym, kartę mam zamiar zmienić, ale to przy następnej wypłacie... Może... Jak będzie...

:)
Czytajac to forum czasami sie zastanawiam, dlaczego ludzie wsadzaja innych na mine . Stary , kup mikser moze byc Behringer który ma preamp, obecnie chyba wszystkie posiadaja , zobacz ceny na Allegro , tak samo mozesz znalesc AKG na ALLEGRO , nawet uzywany widziałem c 3000 który jest lepszy od c 2000 , za kilkaset zł. nie daj sobie wcisnac zewnetrznego preampa bo to skucha , za kilkaset zł. nie kupisz naprawde nic dobrego , a mniej wiecej to co masz w stole , a czasami i wieszy syf, szumy itd. dokup stojak za 60 zł pop filter ( tak obsadka z ponczocha przed mikrofon ) i heja ho , jazda, nagrywasz. Jak zaczniesz sie bawic w preampy zewnetrzne itd pierdolety , to sie nie wypłacisz i z pewnoscia pogubisz. Najlepsze sa proste rozwiazania ,
...Czytajac to forum czasami sie zastanawiam, dlaczego ludzie wsadzaja innych na mine . Stary , kup mikser moze byc Behringer który ma preamp, obecnie chyba wszystkie posiadaja , zobacz ceny na Allegro , tak samo mozesz znalesc AKG na ALLEGRO , nawet uzywany widziałem c 3000 który jest lepszy od c 2000 , za kilkaset zł. nie daj sobie wcisnac zewnetrznego preampa bo to skucha , za kilkaset zł. nie kupisz naprawde nic dobrego , a mniej wiecej to co masz w stole , a czasami i wieszy syf, szumy itd. dokup stojak za 60 zł pop filter ( tak obsadka z ponczocha przed mikrofon ) i heja ho , jazda, nagrywasz. Jak zaczniesz sie bawic w preampy zewnetrzne itd pierdolety , to sie nie wypłacisz i z pewnoscia pogubisz. Najlepsze sa proste rozwiazania , ...
Dzięki. Nie miałem pojęcia nawet że na allegro można znaleźć takie sprzęty. A zakup używanej pojemnościówki to nie mina?
Dzięki. Nie miałem pojęcia nawet że na allegro można znaleźć takie sprzęty. A zakup używanej pojemnościówki to nie mina?
Dzięki. Nie miałem pojęcia nawet że na allegro można znaleźć takie sprzęty. A zakup używanej pojemnościówki to nie mina?...
Na allegro mozesz spokojnie znalesc wszystko , ja mam dwa mikrofony z tego portalu , Oktave rosyjska i Shure, zadnych problemow . Jesli chodzi o stół , to kupuj nowy , ludzie którzy tam wystawiaja sprzety to przewaznie sklepy lub , sprowadzający z zagranicy , lecz upewnij sie ze dostajesz gwarancje, jesli chodzi o Mik. oczywiscie jest jakies ryzyko, lecz osobiscie nie mysle aby ten kto sprzedaje taki mik, jak C 3000 , chciał wsadzic kogos na mine, to nie kosztuje 10 zł. POlecam Allegro , naprawde , taniej i masz wybór, .
Na allegro mozesz spokojnie znalesc wszystko , ja mam dwa mikrofony z tego portalu , Oktave rosyjska i Shure, zadnych problemow . Jesli chodzi o stół , to kupuj nowy , ludzie którzy tam wystawiaja sprzety to przewaznie sklepy lub , sprowadzający z zagranicy , lecz upewnij sie ze dostajesz gwarancje, jesli chodzi o Mik. oczywiscie jest jakies ryzyko, lecz osobiscie nie mysle aby ten kto sprzedaje taki mik, jak C 3000 , chciał wsadzic kogos na mine, to nie kosztuje 10 zł. POlecam Allegro , naprawde , taniej i masz wybór, .
Ale co z tym AKG. Na e-muzyk.pl w testach znalazłem ten mikrofon. Dostał dobre opinie a zamieszczone tam próbki wokali mi się podobywują... Co o tym myślicie ?
link tutaj
link tutaj