Nijak - nie da sie. Cinch oznacza wyjscie niesymetryczne i kablem symetrycznego z tego nie zrobisz. Podlacz niesymetrycznie, co sie bedziesz
He he może i najmniejszy ale po to kupiłem tą karte żeby mieć leprze wejścia bo miałem 0404. To przez co podłączyć mikrofon żeby było połącznie symetryczne?...
hm....Z tego co widze to musze kupić preamp żeby mieć połącznie symetryczne
Mam jak najbardziej pożądny kabel. Kurde nagrywam już dobrych pare lat ale nie maiłem jeszcze takiej karty. To co nic nie zyskam na jakosci jakbym kupil preamp i mial podlacznie symetryczne?No bo juz w koncu nie wiem po co te wejscia symetryczne. A jesli proponujecie nie kupowac preampu to mam miec ustawione na -10dbv? Moje uwagi na karcie 0404 byly wejscia -10dbv ale jak ustawie w 1212m -10dbv to sygnal jest znacznie silniejszy niz 0404
Podloczylem dzisaj mojego Lexicona MX 200 do interfejsu zlaczami analogowymi, tylko ze polaczniem niesymetrycznym (nie mailem pod reka kabli symetrycznych ani jackow) kabbel klotz zlacza amphenol, moje pytanie czy jesli kable sa nie dluzsze niz 2m czy poziom i jakosc sygnalu benda slabsze na polaczeniu niesymetrycznym? czy nie ma sobie czym glowy zawracac? Dzieki za odpowiedzi