Witam serdecznie wszystkich, kłania się
Arek z Ametrii, słuchajcie kochani, wiem że jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził, wiem że wielu młodych ambitnych muzyków ma problemy z akceptacją ze komuś coś się udaje w tych dziwnym kraju jakim jest Polska, i najlepiej krytykować. Ja przede wszystkim chciałem podziękować magazynowi Estrada i Studio za pomoc w promocji naszego albumu, wielu z was nie ma nawet zielonego pojęcia jak ciężko pracowaliśmy prawie przez 10 lat aby wydać album na dobrym poziomie, bez stresów ze czas goni w studio, teraz mamy taką okazje nagrywamy materiał na świetnym sprzęcie bez ograniczeń czasowych, dostaliście materiał na płycie nie obrobiony bez żadnych efektów nakładanych czy na wokale , czy na gitary, co do tempa i równości grania perkusji Piotr Pniak to zawodowiec i jakiekolwiek spekulacje ze jest krzywo są po prostu śmieszne..... nie słyszałem plików wokalnych na płycie EiS , nie mam pojęcia na jakim sprzęcie go odtwarzacie, my w studio mamy wszystko klarowne i przejrzyste i jestem więcej niż przekonany że płyta ?piątek3nastego? która ma wyjść na przełomie marca i kwietnia będzie dowodem na to że parę wypowiedzi tu na forum jest bez podstawnych:) co do strojenia to nasze niska E to jest A stroimy troche inaczej właśnie po to aby mieć swoje oryginalne brzmienie.
Co do mixowania numeru "Każdy z Nas" chcemy najlepszy mix umieścić też na naszej płycie jako numer 13 i będzie duzym zaszczytem dla nas poznanie osoby która zmixuje najlepiej ten utwór, chętnie się spotkamy i zrobimy ogólną balange, nie bawimy się w chore dystanse Zespół- Publiczność , osoby chodzące na nasze koncerty bardzo dobrze wiedzą o czym pisze... oczywiście jak będzie więcej świetnie zmiksownych propozycji, umieścimy też te utwory do ściągnięcia na naszej stronie
http://www.ametria.hardzone.pl , oraz jako dodatek multimedialny na płycie "piątek3nastego" w formie mp3, będę starał się puścić w czasie press tour też te utwory w radio...
Wyluzujcie ,czekamy na wasze Prace, nie dzielcie się bo muzyka jest po to żeby łączyć a nie dzielić, a jak chcecie się dzielić to się nie bawcie w muzykę tylko droga wolna do sejmu tam można się pobawić w polityków którzy za dobrego przykaładu chyba nie dają
Pozdrawiam w imieniu zespołu AmetriA
Arekcore[Post edytowany przez Admina w dniu 29/01/2004]