Kontroler do Lexicon MX-200
Kontroler do Lexicon MX-200
Chciałem zapytać czy jest możliwe podłączenie do lexa mx-200 jakiegoś kontrolera nożnego któryby pozwolił na zmiane programów w owym efekcie. Myślałem nad behringerem fcb 1010, ale nie jestem pewny czy on będzie z lexem kompatybilny, a jeśli nawet to czy będzie w stanie zmieniać programy?
Dziękuje za wszelkie odpowiedzi.

Re: Kontroler do Lexicon MX-200
...czy jest możliwe podłączenie do lexa mx-200 jakiegoś kontrolera nożnego któryby pozwolił na zmiane programów w owym efekcie. Myślałem nad behringerem fcb 1010, ale nie jestem pewny czy on będzie z lexem kompatybilny, a jeśli nawet to czy będzie w stanie zmieniać programy?...
Hej, czy nasze wyszukiwarki na forum już naprawdę na tyle "nie żyją" aby nie dołączyć do ich wyników wyszukiwania?
[addsig]
Hej, czy nasze wyszukiwarki na forum już naprawdę na tyle "nie żyją" aby nie dołączyć do ich wyników wyszukiwania?
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS
Re: Kontroler do Lexicon MX-200
......czy jest możliwe podłączenie do lexa mx-200 jakiegoś kontrolera nożnego któryby pozwolił na zmiane programów w owym efekcie. Myślałem nad behringerem fcb 1010, ale nie jestem pewny czy on będzie z lexem kompatybilny, a jeśli nawet to czy będzie w stanie zmieniać programy?...
Hej, czy nasze wyszukiwarki na forum już naprawdę na tyle "nie żyją" aby nie dołączyć do ich wyników wyszukiwania?...
Będzie działał, jak najbardziej.
Hej, czy nasze wyszukiwarki na forum już naprawdę na tyle "nie żyją" aby nie dołączyć do ich wyników wyszukiwania?...
Będzie działał, jak najbardziej.