Kontroler do Lexicon MX-200

Tu zajmujemy się sprawami tyczącymi się urządzeń stosowanych przy nagłośnieniach imprez.
skoczek

Kontroler do Lexicon MX-200

Post autor: skoczek » poniedziałek 31 gru 2007, 02:13

Chciałem zapytać czy jest możliwe podłączenie do lexa mx-200 jakiegoś kontrolera nożnego któryby pozwolił na zmiane programów w owym efekcie. Myślałem nad behringerem fcb 1010, ale nie jestem pewny czy on będzie z lexem kompatybilny, a jeśli nawet to czy będzie w stanie zmieniać programy? Dziękuje za wszelkie odpowiedzi.

Redakcja

Re: Kontroler do Lexicon MX-200

Post autor: Redakcja » niedziela 10 lut 2008, 13:42

...czy jest możliwe podłączenie do lexa mx-200 jakiegoś kontrolera nożnego któryby pozwolił na zmiane programów w owym efekcie. Myślałem nad behringerem fcb 1010, ale nie jestem pewny czy on będzie z lexem kompatybilny, a jeśli nawet to czy będzie w stanie zmieniać programy?...

Hej, czy nasze wyszukiwarki na forum już naprawdę na tyle "nie żyją" aby nie dołączyć do ich wyników wyszukiwania?
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS

ex_lukasz

Re: Kontroler do Lexicon MX-200

Post autor: ex_lukasz » piątek 26 lis 2010, 00:15

......czy jest możliwe podłączenie do lexa mx-200 jakiegoś kontrolera nożnego któryby pozwolił na zmiane programów w owym efekcie. Myślałem nad behringerem fcb 1010, ale nie jestem pewny czy on będzie z lexem kompatybilny, a jeśli nawet to czy będzie w stanie zmieniać programy?...

Hej, czy nasze wyszukiwarki na forum już naprawdę na tyle "nie żyją" aby nie dołączyć do ich wyników wyszukiwania?...

Będzie działał, jak najbardziej.

ODPOWIEDZ