....
Nie - to wcale nie zmienia faktu ze krk 8 VII sa "kapletnie do Bani" w porownaniu do oryginalych v8.:roll: ...
Szkoda gadać... piszesz bzdury Kolego ... V1 była bardzo średnich lotów dlatego zmienili konstrukcje i pod koniec produkcji V1 , zainstalowali Kevlarowe membrany , które całkowicie zmieniły charakter tych głośników . i dopiero V2 tak naprawdę zaczęły grac .po wymianie wzmacniacza...
Jeśli chodzi o V8 V2 to odsyłam Cie do testów jakie przeprowadzono ... gdzie zostały wybrane jako najlepsze głośniki w danej kategorii cenowej ..
KrK v6 wer.2 bardzo dobre głośniki i żadne tłumaczenie i udowadnianie mnie nie przekona ze jest inaczej, pracowałem na nich i znam je z PRACY a nie z wpisów na forach KRK V1 ma nadal mój przyjaciel , traktuje jako odsłuch alternatywny ...
Wydaje mi się że mogę cos więcej powiedzieć , a pisanie ze cos jest dobre lub złe bez sprawdzania a tylko podpieranie się jednym wpisem to kompletny IDIOTYZM ! to tak jak byś mi opisywał jak smakuje jabłko nigdy go nie jedząc ..
Zastanów się sam jak można opisywać coś czego sie nawet nie widziało w realu . ...
P.S uważam ze Krk V6 v1 są DO WIELKIEJ BANI
tak naprawde KrK zaczeły zyc od wprowadzenia Kewlarowych Membran ! czyli praktycznie od wersji 2 , w obydwu przypadkach ... i niestety twoje pisanie mnie nie przekona ze jest inaczej, ... z prostej przyczyny jak juz wspomniałem PRACOWAŁEM DŁUŻSZY CZAS na KrK v6 versja 2 ,...
Jestem za krk v1 z kevlarem ! I to moje zdanie poniewaz maja b. dobre parametry i sa b. tanie!!!! (cena jednak to potezny warunek)
Pozatym:
Czlowieku !!!!Ja cytuje Twoj Post !!! "Kolego" nie wiem czy widzisz to i zdajesz sobie z tego sprawe ze tak naprawede kwestionujesz sam siebie - post ktory sam umiesciles!!! Zdecyduj sie czy krk v1 do bani czy v2 do bani. Raz jest tak a raz na odwrot. Nie wiem czy to wynika z tego ze chwalisz to co masz czy co? Przepraszam ale ten konflikt informacji tak naprawde zaszedl tylko miedzy Masterem a... Masterem.
no bo jak to Master? najpierw piszesz ze v1 super a potem ze do bani..?
To Twoj problem Master i zostaw mnie w spokoju. Pozdrawiam
lubie to co robie i jestem w tym dobry.