Znacie to ?
Korg M3 - użytkownicy
Re: Korg M3 - użytkownicy
http://www.synthmania.com/k-station.htm dla zaznajomienia się mniej wi ecej :)...
104 pad polecam :)...mi się kojarzy z silent hill :)...
i pytanie czy radias to potrafi ?...
...A z zupełnie innej beczki:
Znacie to ?
...
Jabu nie dobijaj mnie :(
Ale ja dbam o swój klawisz. Podejżewam że czyścił gość klawisz czymś do monitorów lub innego sprzętu co na pewno zawiera alkohol lub inny rozpuszczalnik.
Ja czyszcze wyłącznie Pronto Niebieskim. Jest delikatne i naprawde działa. No i o szmatce też trzeba pamiętać, miekka flanelka. Tania i nie zostawia po sobie śladów.
Znacie to ?
Ale ja dbam o swój klawisz. Podejżewam że czyścił gość klawisz czymś do monitorów lub innego sprzętu co na pewno zawiera alkohol lub inny rozpuszczalnik.
Ja czyszcze wyłącznie Pronto Niebieskim. Jest delikatne i naprawde działa. No i o szmatce też trzeba pamiętać, miekka flanelka. Tania i nie zostawia po sobie śladów.
...i pytanie czy radias to potrafi ?......
Radias to kładzie na deski!!!
Radias to kładzie na deski!!!
......A z zupełnie innej beczki:
Znacie to ?
...
Ja czyszcze wyłącznie Pronto Niebieskim. Jest delikatne i naprawde działa. No i o szmatce też trzeba pamiętać, miekka flanelka. Tania i nie zostawia po sobie śladów. ...
Witajcie chłopaki. Moim zdaniem to jest tak: jeżeli komuś mocno sie pocą łapki, to taki efekt może zaistnieć. Kumpel ma starowinkę W7 i efekty są jeszcze lepsze.
Znacie to ?
Ja czyszcze wyłącznie Pronto Niebieskim. Jest delikatne i naprawde działa. No i o szmatce też trzeba pamiętać, miekka flanelka. Tania i nie zostawia po sobie śladów. ...
Witajcie chłopaki. Moim zdaniem to jest tak: jeżeli komuś mocno sie pocą łapki, to taki efekt może zaistnieć. Kumpel ma starowinkę W7 i efekty są jeszcze lepsze.
A teraz tak. Powiedzcie może o swoich sposobach pracy z M3 i kompem, szczególnie w kontekście KARMY. Trochę sie namęczyłem, bo nijak nie mogłem wysłać, tym samym zarejestrować w DAW, wszystkich komunikatów jakie KARMA wyzwala. W sumie chodziło o ustawienie statusu każdej ścieżki na external + odpowiednie ustawienie w Global. Wszystko działa OK, ale jest jeszcze mały problem do przeskoczenia. Ale o tym później. Dlaczego o tym piszę? Bo dla mnie jest ważna pełna wizualizacja komunikatów midi Karmy. Niektóre chciałbym poedytować, coś dograć itd. Lubię mieć kontrole nad każdym dźwiękiem. Pewnie można też tak jak robi Mr Lee - wszystko na sequenzerze M3, dla mnie to jednak za mało
Wracam więc do pytania. Opiszcie króciutko swoją pracę na M3. Może coś nawzajem pozapożyczamy?
PS. A tego RADIASA to w ogóle warto kupować?
PS. A tego RADIASA to w ogóle warto kupować?
El muz!!!
Nie warto ... Trzeba!
Radias to potęga!
Nie warto ... Trzeba!
Radias to potęga!
A teraz tak. Powiedzcie może o swoich sposobach pracy z M3 i kompem, szczególnie w kontekście KARMY.
No ja niestety jeszcze nic nie umiem o tym powiedzieć. Jestem dopiero na etapie przysposabiania notebooka, który będzie teraz moim muzycznym kompem. Dopiero jak go już będę miał, to przystąpię do jakichś pogłębionych badań. Dodatkowym problemem jest też to, że ostatnio mnie problemy zasypały i mam bardzo mało czasu, ale ten stan mam nadzieję niedługo się skończy.
No ja niestety jeszcze nic nie umiem o tym powiedzieć. Jestem dopiero na etapie przysposabiania notebooka, który będzie teraz moim muzycznym kompem. Dopiero jak go już będę miał, to przystąpię do jakichś pogłębionych badań. Dodatkowym problemem jest też to, że ostatnio mnie problemy zasypały i mam bardzo mało czasu, ale ten stan mam nadzieję niedługo się skończy.