.........Hardi, krytykujesz, krytykujesz, a pochwal się swoimi "osiągnięciami"...
Co za chore podejście! Czy recenzentami filmowymi mogą w takim razie zostać wyłącznie reżyserzy albo aktorzy? Czy komentatorem sportowym może być tylko inny sportowiec? Przemyślcie jak wyglądały by takie recenzje czy oceny....
Nie uważam to za chore podejście. Tylko recenzja w stylu "kupa" nie jest żadną recenzją:) ...
Kuba Wojewódzki wali ostrzejsze hasła i jeszcze mu za to płacą
PS. Szkoda, że nie słyszałeś wypowiedzi moich kolegów na ten temat i kilka innych. Przy nich ja jestem grzecznym chłopcem

...
Kuba Wojewódzki to Kuba Wojewódzki, a Ty nie jesteś Kubą Wojewódzkim, chyba, że od dzisiaj mam na Ciebie mówić "Hardi-Kuba Wojewódzki":)) Na szczęscie oprócz "Kub Wojewódzkich" są jeszcze inni normalni ludzie, dla których recenzja to recenzja, a nie kupa;-)
Co do Twoich kolegów to naprawdę nie ma się czym chwalić. No chyba, że w Twoim towarzystwie wulgaryzmy są na porządku dziennym - wtedy sorry:) W pewnym programie telewizyjnym policja pochwaliła kierowcę, który przekroczył prędkość od dozwolonej -
"tylko"o 10 km/h. To był absurd, tak, jak szczycić się czymś, co powinno być normalnym. Pozostawiam to do rozważenia, na pewno nie w przypływie chwili. Pozdrawiam