Ametria - konkurs

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Awatar użytkownika
Hardi

Re: Ametria - konkurs

Post autor: Hardi » czwartek 15 sty 2004, 20:51

......Hardi, krytykujesz, krytykujesz, a pochwal się swoimi "osiągnięciami"...

Co za chore podejście! Czy recenzentami filmowymi mogą w takim razie zostać wyłącznie reżyserzy albo aktorzy? Czy komentatorem sportowym może być tylko inny sportowiec? Przemyślcie jak wyglądały by takie recenzje czy oceny....

Nie uważam to za chore podejście. Tylko recenzja w stylu "kupa" nie jest żadną recenzją:) ...

Kuba Wojewódzki wali ostrzejsze hasła i jeszcze mu za to płacą

PS. Szkoda, że nie słyszałeś wypowiedzi moich kolegów na ten temat i kilka innych. Przy nich ja jestem grzecznym chłopcem
gadu-gadu 4021735

Awatar użytkownika
przedwczoraj

Post autor: przedwczoraj » piątek 16 sty 2004, 07:45

Witam,

Szkoda, że nagrodą jest publikacja na płycie EiS (wydaje mi się że taką informację tu wczoraj przeczytałem). Osobiście wolałbym, żeby na płycie znalazło się kilka najlepszych wersji utworów by można było porównać różne szkoły jazdy również w celach edukacyjnych. Może Redakcja umieści na płycie taki dodatek przynajmniej w postaci mp3, a my będziemy mogli zagłosować w internecie na którąś z wersji.

Pozdrawiam

Gizmo

Post autor: Gizmo » piątek 16 sty 2004, 07:46

.........Hardi, krytykujesz, krytykujesz, a pochwal się swoimi "osiągnięciami"...

Co za chore podejście! Czy recenzentami filmowymi mogą w takim razie zostać wyłącznie reżyserzy albo aktorzy? Czy komentatorem sportowym może być tylko inny sportowiec? Przemyślcie jak wyglądały by takie recenzje czy oceny....

Nie uważam to za chore podejście. Tylko recenzja w stylu "kupa" nie jest żadną recenzją:) ...

Kuba Wojewódzki wali ostrzejsze hasła i jeszcze mu za to płacą

PS. Szkoda, że nie słyszałeś wypowiedzi moich kolegów na ten temat i kilka innych. Przy nich ja jestem grzecznym chłopcem ...

Kuba Wojewódzki to Kuba Wojewódzki, a Ty nie jesteś Kubą Wojewódzkim, chyba, że od dzisiaj mam na Ciebie mówić "Hardi-Kuba Wojewódzki":)) Na szczęscie oprócz "Kub Wojewódzkich" są jeszcze inni normalni ludzie, dla których recenzja to recenzja, a nie kupa;-)

Co do Twoich kolegów to naprawdę nie ma się czym chwalić. No chyba, że w Twoim towarzystwie wulgaryzmy są na porządku dziennym - wtedy sorry:) W pewnym programie telewizyjnym policja pochwaliła kierowcę, który przekroczył prędkość od dozwolonej - "tylko"o 10 km/h. To był absurd, tak, jak szczycić się czymś, co powinno być normalnym. Pozostawiam to do rozważenia, na pewno nie w przypływie chwili. Pozdrawiam

Redakcja

Post autor: Redakcja » piątek 16 sty 2004, 09:15

...Witam,

...Może Redakcja umieści na płycie taki dodatek przynajmniej w postaci mp3, a my będziemy mogli zagłosować w internecie na którąś z wersji...

Załatwione.
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS

Awatar użytkownika
przedwczoraj

Post autor: przedwczoraj » piątek 16 sty 2004, 10:32

......Witam,

...Może Redakcja umieści na płycie taki dodatek przynajmniej w postaci mp3, a my będziemy mogli zagłosować w internecie na którąś z wersji...

Załatwione.

...

Wielkie dzięki :)

Awatar użytkownika
msieczko

Post autor: msieczko » piątek 16 sty 2004, 11:02

Może Redakcja umieści na płycie taki dodatek przynajmniej w postaci mp3, a my będziemy mogli zagłosować w internecie na którąś z wersji...

Załatwione.

No to wprowadza to element zdrowej konkurencji ! może znajdę więc czas żeby przygotować remiks

czy termin do końca stycznia oznacza, że musi dotrzeć do redakcji do końca stycznia czy liczy się data stempla ??
Warszawa - 'home' studio

Redakcja

Post autor: Redakcja » piątek 16 sty 2004, 11:15

...czy termin do końca stycznia oznacza, że musi dotrzeć do redakcji do końca stycznia czy liczy się data stempla ?...

Data stempla.
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS

Awatar użytkownika
Hardi

Post autor: Hardi » piątek 16 sty 2004, 11:32

...Co do Twoich kolegów to naprawdę nie ma się czym chwalić. No chyba, że w Twoim towarzystwie wulgaryzmy są na porządku dziennym - wtedy sorry:) W pewnym programie telewizyjnym policja pochwaliła kierowcę, który przekroczył prędkość od dozwolonej - "tylko"o 10 km/h. To był absurd, tak, jak szczycić się czymś, co powinno być normalnym. Pozostawiam to do rozważenia, na pewno nie w przypływie chwili. Pozdrawiam...

Jakie wulgaryzmy? Jesteś przewrażliwiony. Nie można powiedzieć nic złego na temat jakiegoś utworu, bo ty już zbierasz się na płacz. Daj już sobie spokój gościu. Nikt nie płacze nad tą moją wypowiedzią tylko ty cały czas czepiasz się, wyluzuj trochę.

PS. Jeśli dla kogoś jeszcze słowo „kupa” jest słowem wulgarnym to przepraszam najmocniej. Zapomnijmy już o sprawie, bo nie ma sensu ciągnąć tego w nieskończoność.
gadu-gadu 4021735

Gizmo

Post autor: Gizmo » piątek 16 sty 2004, 11:55

...Nie można powiedzieć nic złego na temat jakiegoś utworu, bo ty już zbierasz się na płacz. Daj już sobie spokój gościu.....

Oj strasznie zbiera mi się na płacz, oj strasznie.... Właśnie wróciłem z kiosku, w którym kupiłem chusteczki... chlip chlip teraz będę płakać... ale ze śmiechu

Trzym się! :)
[Post edytowany przez Admina w dniu 16/01/2004]

Awatar użytkownika
harrypotter

Post autor: harrypotter » piątek 16 sty 2004, 13:11

Widac, ze kryzys na ploskim rynku muzycznym jest naprawde powazny, skoro EiS propaguje takie g...no jak Ametria...

ODPOWIEDZ